Ga naar de inhoud

Annuleringsvoorwaarden

KAMPEN

Annuleren is mogelijk:
• tot uiterlijk 5 weken voor aanvang van het kamp. In geval van annulering worden administratiekosten van 25 euro in rekening gebracht. Het resterende inschrijvingsgeld zal worden teruggestort op het rekeningnummer waarmee de inschrijving is voltooid.
• in geval van ziekte of ongeval, mits een geldig doktersattest wordt overlegd. Bij annulering onder deze omstandigheden zal een kortingscode worden verstrekt ter waarde van het geboekte kampbedrag, die binnen een jaar na uitgifte kan worden gebruikt voor het boeken van een nieuw kamp.
• in geval van een pandemie/natuurramp. Alle kampen die officieel toch mogen doorgaan, zullen plaatsvinden zoals gepland. Bij persoonlijke keuze om het kamp te annuleren, gelden de bovenvermelde annuleringsvoorwaarden. Indien Coccolarte genoodzaakt is het kamp te annuleren, krijg je een kortingscode of wordt het inschrijvingsgeld teruggevorderd.

Annuleren is niet mogelijk binnen een termijn van 5 weken voor aanvang van het kamp.

In uitzonderlijke omstandigheden of bij te weinig inschrijvingen kan het kamp geannuleerd worden. In dergelijke gevallen zoeken we een alternatief kamp voor jouw kind of wordt het inschrijvingsgeld teruggestort.

VERJAARDAGSFEESTJES

Annuleren is mogelijk:
• tot uiterlijk 4 weken voor aanvang van het feest. In dit geval kan het feest kosteloos geannuleerd worden.
• in geval van ziekte of ongeval, mits een geldig doktersattest. Bij annulering onder deze omstandigheden kan er ook kosteloos geannuleerd worden.

Indien de annulering plaatsvindt binnen een termijn van 4 weken voor aanvang van het feest, zal 50% van het totale bedrag in rekening gebracht worden.

In uitzonderlijke omstandigheden kan het verjaardagsfeestje vanuit Coccolarte geannuleerd worden. In dergelijke gevallen wordt een alternatieve datum gezocht.

WORKSHOPS

• Annuleren is mogelijk tot uiterlijk 4 weken voor aanvang van de workshop. In dit geval kan de workshop kosteloos geannuleerd worden.
•. Indien de annulering plaatsvindt binnen een termijn van 4 weken voor aanvang van de workshop, zal 50% van het totale bedrag in rekening gebracht worden.
• In uitzonderlijke omstandigheden kan een workshop vanuit Coccolarte geannuleerd worden. In dergelijke gevallen kan er een alternatieve datum gezocht worden.